Nikon Coolpix L810 Digitale Camera

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Nikon Coolpix L810 Digitale Camera. Is dit niet de handleiding die u zoekt, doe dan hier een verzoek.

Download Handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 11.53MB)

Repair Café

Is uw Nikon Coolpix L810 Digitale Camera kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u mogelijk terecht bij Repair Café. Daar staan deskundige vrijwilligers voor u klaar om uw product gratis en ter plekke te repareren of u hierover te adviseren. Op de kaart hieronder kunt u het Repair Café bij u in de buurt vinden.

Stel een vraag over uw Nikon Coolpix L810 Digitale Camera

Beschijf uw probleem zo goed mogelijk, dan kunnen andere bezoekers en geïnteresseerden uw vraag zo correct mogelijk beantwoorden.

  1. Reply Hostens Jonathan

    Hallo, ik heb een probleem met mijn Nikon coolpix L810 cadeau gekregen maar als ik deze camera wil gebruiken duw ik op de on/off knop maar het werkt niet, ik krijg geen beeld de lens schuift uit maar ik kreeg geen beeld mijn vraag is hoe herstel ik dit

    • Reply Marina

      Ik zit met hetzelfde probleem als Hostens Jonathan. Camera aanzetten, geen scherm lens schuift uit maar voor de rest reageert er niets. Ik heb er al nieuwe batterijen ingestoken (2x) maar dit helpt ook niet. Hoe kan ik dit oplossen?