Nikon Coolpix L810 Digitale Camera

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Nikon Coolpix L810 Digitale Camera. Is dit niet de handleiding die u zoekt, doe dan hier een verzoek.

Download Handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 11.53MB)

Stel een vraag over uw Nikon Coolpix L810 Digitale Camera

Beschijf uw probleem zo goed mogelijk, dan kunnen andere bezoekers en geïnteresseerden uw vraag zo correct mogelijk beantwoorden.

 1. Reply Hostens Jonathan

  Hallo, ik heb een probleem met mijn Nikon coolpix L810 cadeau gekregen maar als ik deze camera wil gebruiken duw ik op de on/off knop maar het werkt niet, ik krijg geen beeld de lens schuift uit maar ik kreeg geen beeld mijn vraag is hoe herstel ik dit

  • Reply Marina

   Ik zit met hetzelfde probleem als Hostens Jonathan. Camera aanzetten, geen scherm lens schuift uit maar voor de rest reageert er niets. Ik heb er al nieuwe batterijen ingestoken (2x) maar dit helpt ook niet. Hoe kan ik dit oplossen?

 2. Reply gunther

  Heb een nikon coolpix l810.Dit toestel start niet meer op!Wat kan ik eraan doen?Duw op knop on/off en na een paar seconden gaat het lampje uit,er komt niets op het scherm