HandleidingKwijt Log in

Handleiding Adly Bullseye 50 Scooter

Handleiding voor je Adly Bullseye 50 Scooter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.25 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adly Bullseye 50 Scooter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Adly Bullseye 50 Scooter?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Adly
Model Bullseye 50
Categorie Scooters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.25 MB

Veelgestelde vragen over Adly Bullseye 50 Scooter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn scooter slaat af tijdens het rijden, wat moet ik doen? Geverifieerd
Tijdens een onderhoudsbeurt dienen de kleppen gesteld te worden. Als dit niet of niet goed gebeurt kan de scooter te heet worden doordat de verbranding niet optimaal is. Laat de kleppen opnieuw stellen.

Ik vind dit nuttig (533)
Wat is de goede bandendruk voor een scooter? Geverifieerd
Een scooterband hoort vrij hard opgeblazen te worden. De exacte druk verschilt per scooter en merk maar over het algemeen is het goed tenminste 2,1 bar voor de voorband aan te houden en 2,4 voor de achterband. Vaak staat de ideale druk aangegeven op de band.

Ik vind dit nuttig (448)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Adly Bullseye 50 Scooter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Laurie McBride 22-04-2022
Zit er een zekeringkast op de Adley Bullseye geen van mijn knipperlichten werken en ben benieuwd wat ik moet doen

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Adly Bullseye 50 Scooter