Handleiding Advance 861 Hoortoestel

Handleiding voor je Advance 861 Hoortoestel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Gebruikershandleiding
Digitaal Achter-Het-Oor hoortoestel
861
661
561
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.69 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Advance 861 Hoortoestel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Advance 861 Hoortoestel?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Advance 861 Hoortoestel. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Advance 861 Hoortoestel. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Advance. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Advance 861 Hoortoestel in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Advance
Model 861
Categorie Hoortoestellen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.69 MB

Alle handleidingen voor Advance Hoortoestellen
Meer handleidingen voor Hoortoestellen

Veelgestelde vragen over Advance 861 Hoortoestel

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar staan ITE, ITC, CIC, en BTE voor? Geverifieerd

Deze afkortingen geven de plaatsingswijze van het gehoorapparaat aan en betekenen het volgende: ITE = In The Ear (In het oor), ITC = In The Canal (In het kanaal), CIC = Completely In Canal (compleet in het kanaal) en BTE = Behind The Ear (achter het oor).

Ik vind dit nuttig (178) Lees meer

Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken en onderhouden? Geverifieerd

Hoortoestellen moeten regelmatig met een droge doek worden schoongemaakt en uit de buurt van vocht worden gehouden. Het wordt ook aanbevolen om de batterijen te vervangen wanneer dat nodig is en om regelmatig te worden gecontroleerd door een audicien.

Ik vind dit nuttig (95) Lees meer

Hoe lang gaan hoortoestellen mee? Geverifieerd

De levensduur van hoortoestellen kan variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van het apparaat. Gemiddeld gaan hoortoestellen tussen de 3 en 7 jaar mee. Het is belangrijk om regelmatig controles en onderhoud door een audicien te laten uitvoeren om de levensduur van het apparaat te garanderen.

Ik vind dit nuttig (76) Lees meer
Handleiding Advance 861 Hoortoestel

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën