AEG AGB62226NX Vriezer

Handleiding voor je AEG AGB62226NX Vriezer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.24 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG AGB62226NX Vriezer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit AEG product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik warm eten of drinken direct in de vriezer plaatsen? Geverifieerd
Dit is niet wenselijk. De temperatuur in de vriezer zal stijgen en dit komt de andere spullen niet ten goede.

Ik vind dit nuttig (310)
Ik heb een nieuwe vriezer gekocht, kan ik deze gelijk aanzetten? Geverifieerd
Nee, de vriezer moet eerst tenminste 4 uur rechtop staan voordat hij aangezet kan worden. Dit komt omdat de koelvloeistof eerst moet uitzakken.

Ik vind dit nuttig (151)
Wat houdt NoFrost in? Geverifieerd
Vriezers met NoFrost technologie houden de lucht in de vriezer droog, waardoor er minder ijs- en rijpvorming is.

Ik vind dit nuttig (141)
Als ik mijn vriezer kouder wil instellen, moet ik dan een hogere of lagere stand gebruiken? Geverifieerd
Bij de meeste vriezers geldt dat een hogere stand betekent dat er harder gekoeld wordt. Bij een lagere stand wordt er minder hard gekoeld en is de temperatuur in de vriezer dus hoger.

Ik vind dit nuttig (128)
Hoeveel ruimte moet ik vrijlaten tussen mijn vriezer en de muur? Geverifieerd
Om een goede ventilatie te garanderen is het verstandig om ten minste 5cm vrij te houden aan de zijkanten en achterkant van de vriezer.

Ik vind dit nuttig (103)
Hoe vaak moet ik mijn vriezer ontdooien? Geverifieerd
Voor optimaal gebruik van de vriezer is het goed deze eens in de 3-6 maanden helemaal te ontdooien. IJsvorming in de vriezer zorgt voor minder ruimte en een hoger energieverbruik. Het ontdooiproces kan worden versneld door heet water in de lades te doen of bakken met heet water in de vriezer te plaatsen.

Ik vind dit nuttig (67)
Kan ik de draairichting van deur van mijn vriezer aanpassen? Geverifieerd
Ja, bij bijna alle staande vriezers kan de deur naar de andere kant verplaatst worden. De uitleg hiervoor is meestal in de handleiding te vinden.

Ik vind dit nuttig (50)
De deur van mijn vriezer sluit niet goed meer, hoe komt dat? Geverifieerd
De twee meest voorkomende oorzaken hiervan zijn dat de vriezer niet waterpas staat en dat het deurrubber kapot is of dat er etensresten op zitten. Zorg dat de vriezer waterpas staat controleer het deurrubber. Vervang deze indien nodig.

Ik vind dit nuttig (42)
Waar kan ik onderdelen vinden? Geverifieerd
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (28)
Wat is Frostmatic? Geverifieerd
De FrostMatic functie die op bepaalde modellen AEG vriezers te vinden is zorgt ervoor dat verse producten zo snel mogelijk ingevroren worden. Dit gebeurt door tijdelijk de maximale vriescapaciteit te activeren.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door AEG.