HandleidingKwijt Log in

Handleiding AFK EB-120.2D Elektrische deken

Handleiding voor je AFK EB-120.2D Elektrische deken nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.14 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AFK EB-120.2D Elektrische deken vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AFK EB-120.2D Elektrische deken?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je AFK EB-120.2D Elektrische deken. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met AFK. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van AFK EB-120.2D Elektrische deken in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk AFK
Model EB-120.2D
Categorie Elektrische dekens
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.14 MB

Alle handleidingen voor AFK Elektrische dekens
Meer handleidingen voor Elektrische dekens

Veelgestelde vragen over AFK EB-120.2D Elektrische deken

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Verbruiken elektrische dekens veel stroom? Geverifieerd
Nee, over het algemeen zijn elektrische dekens lichte stroomverbruikers.

Ik vind dit nuttig (46) Lees meer
Kan ik onder een elektrische deken slapen? Geverifieerd
Een elektrische deken is hoofdzakelijk bedoeld om het bed op te warmen. Het wordt afgeraden er onder te slapen, omdat het mogelijk is dat het lichaam oververhit raakt gedurende de nacht.

Ik vind dit nuttig (43) Lees meer
Kunnen elektrische dekens vlam vatten? Geverifieerd
De meeste moderne elektrische dekens hebben een mechanisme dat de deken uitschakelt wanneer deze te heet wordt. Bij dekens van voor 2001 kan het zijn dat dit mechanisme ontbreekt.

Ik vind dit nuttig (26) Lees meer
Kan een elektrische deken een ruimte verwarmen? Geverifieerd
Nee, elektrische dekens zijn alleen krachtig genoeg om een bed op te warmen.

Ik vind dit nuttig (24) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Elektrische dekens. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw AFK EB-120.2D Elektrische deken.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AFK EB-120.2D Elektrische deken. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding AFK EB-120.2D Elektrische deken