Handleiding Aigger KIM5725A IJsmachine

Handleiding voor je Aigger KIM5725A IJsmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Ice Cream Maker 1.6L
Gebruiksaanwijzing
User manual
Gebrauchsanweisung
Mode d’emploi
KIM5707A, KIM5725A
02/08
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.7 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Aigger KIM5725A IJsmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Aigger KIM5725A IJsmachine?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Aigger KIM5725A IJsmachine. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Aigger KIM5725A IJsmachine. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Aigger. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Aigger KIM5725A IJsmachine in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Aigger
Model KIM5725A
Categorie IJsmachines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.7 MB

Alle handleidingen voor Aigger IJsmachines
Meer handleidingen voor IJsmachines

Veelgestelde vragen over Aigger KIM5725A IJsmachine

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik ook alternatieve melk zoals sojamelk gebruiken in mijn ijsmachine? Geverifieerd

Ja, de meeste ijsmachines zijn geschikt om ijs te maken met alternatieve melk.

Ik vind dit nuttig (201) Lees meer
Handleiding Aigger KIM5725A IJsmachine

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën