Handleiding Aiptek MP3-S1 Mp3 speler

Handleiding voor je Aiptek MP3-S1 Mp3 speler nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.33 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Aiptek MP3-S1 Mp3 speler vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Aiptek MP3-S1 Mp3 speler?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Aiptek MP3-S1 Mp3 speler. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Aiptek MP3-S1 Mp3 speler. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Aiptek. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Aiptek MP3-S1 Mp3 speler in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Aiptek
Model MP3-S1
Categorie Mp3 spelers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 5.33 MB

Alle handleidingen voor Aiptek Mp3 spelers
Meer handleidingen voor Mp3 spelers

Veelgestelde vragen over Aiptek MP3-S1 Mp3 speler

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Als ik een koptelefoon op mijn apparaat aansluit dan doet deze het niet goed, wat kan ik doen? Geverifieerd

Het is mogelijk dat er opgehoopt vuil in de opening zit waarop de koptelefoon wordt aangesloten en dat deze hierdoor slecht contact maakt. De beste manier om dit te reinigen is door middel van perslucht. Laat dit in geval van twijfel doen door een professional.

Ik vind dit nuttig (38) Lees meer

Wat is het verschil tussen Mp3, WAV, AIFF en FLAC? Geverifieerd

Het verschil is dat WAV, AIFF en FLAC lossless formaten zijn, terwijl Mp3 een lossy formaat is. Dit betekent dat er voor Mp3 een hogere mate van compressie wordt gebruikt. Hierdoor zijn de bestanden kleiner, maar is de kwaliteit ook lager.

Ik vind dit nuttig (29) Lees meer

Waar staat Mp3 voor? Geverifieerd

Mp3 is een afkorting voor MPEG3. Dit staat voor Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 is het meest gebruikte bestandsformaat voor het opslaan en afspelen van muziek en andere vormen van audio.

Ik vind dit nuttig (19) Lees meer

Hoeveel zijn kilobyte, megabyte, gigabyte en terabyte? Geverifieerd

Een kilobyte (KB) bestaat uit 1000 bytes. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Ik vind dit nuttig (18) Lees meer
Handleiding Aiptek MP3-S1 Mp3 speler

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën