HandleidingKwijt Log in

Handleiding Akai KS5600-BT Karaokeset

Handleiding voor je Akai KS5600-BT Karaokeset nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.98 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Akai KS5600-BT Karaokeset vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Akai KS5600-BT Karaokeset?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Akai KS5600-BT Karaokeset. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Akai. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Akai KS5600-BT Karaokeset in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Akai
Model KS5600-BT
Categorie Karaokesets
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.98 MB

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the Akai KS5600-BT Karaokeset. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Handleiding Akai KS5600-BT Karaokeset