Handleiding Alaska BM 2000 Broodbakmachine

Handleiding voor je Alaska BM 2000 Broodbakmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 2 stemmen met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 6.92 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alaska BM 2000 Broodbakmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Alaska BM 2000 Broodbakmachine?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Alaska BM 2000 Broodbakmachine. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Alaska BM 2000 Broodbakmachine. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Alaska. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Alaska BM 2000 Broodbakmachine in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Alaska
Model BM 2000
Categorie Broodbakmachines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 6.92 MB

Alle handleidingen voor Alaska Broodbakmachines
Meer handleidingen voor Broodbakmachines

Veelgestelde vragen over Alaska BM 2000 Broodbakmachine

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan het ik het bakblik van mijn broodbakmachine schoonmaken met een schuurspons? Geverifieerd

Nee. De meeste broodbakmachines hebben een bakblik met een non-stick laag die beschadigd kan raken door een schuurspons of schurend reinigingsmiddel. Gebruik alleen de zachte kans van een spons of een doek.

Ik vind dit nuttig (637) Lees meer

Waarom moet het bakblik uit de broodbakmachine voordat ik er ingrediënten in doe? Geverifieerd

Dit is om te voorkomen dat er ingrediënten op een verhittingselement terecht komen. Deze kunnen verbranden en rook veroorzaken.

Ik vind dit nuttig (532) Lees meer
Handleiding Alaska BM 2000 Broodbakmachine

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën