Handleiding - Alecto BC-100 Nachtlampje

Handleiding voor je Alecto BC-100 Nachtlampje nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 8.53 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alecto BC-100 Nachtlampje vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Alecto product?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Johanna Verbeem 26-08-2019
Geweldig handig nachtlampje voor kinderen! De helderheid is goed in te stellen. Batterij gaat wekenlang mee na 1 keer volledig opladen. Wat helemaal handig is, is dat je de wekker in de nachtstand (blauw licht) uit kunt zetten, want de wekker gaat vanzelf aan wanneer het tijd is voor de dagstand (geel licht). Heel handig voor kinderen die niet kunnen slapen met een nachtlampje aan. Plus het is gemakkelijk uit te leggen aan een kind van net 2 jaar oud: licht aan = mag uit bed. Echt een aanrader!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Alecto.