HandleidingKwijt Log in

Handleiding Alecto FR-20 Walkie-talkie

Handleiding voor je Alecto FR-20 Walkie-talkie nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.21 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alecto FR-20 Walkie-talkie vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Alecto FR-20 Walkie-talkie?
Ja Nee
0%
100%
2 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Alecto FR-20 Walkie-talkie. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Alecto. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Alecto FR-20 Walkie-talkie in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Alecto
Model FR-20
Categorie Walkie-talkies
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.21 MB

Alle handleidingen voor Alecto Walkie-talkies
Meer handleidingen voor Walkie-talkies

Veelgestelde vragen over Alecto FR-20 Walkie-talkie

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Op welke frequentie werken Alecto walkie-talkies? Geverifieerd
Alle Alecto walkie-talkies werken op de PMR446 frequentie.

Ik vind dit nuttig (54) Lees meer
Wat voor bereik hebben Alecto walkie-talkies? Geverifieerd
Het bereik van Alecto walkie-talkies varieert van enkele honderden meters tussen bebouwing tot enkele kilometers in open veld.

Ik vind dit nuttig (33) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Alecto FR-20 Walkie-talkie. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Alecto FR-20 Walkie-talkie