HandleidingKwijt Log in

Handleiding Amica AWDI914DG Was-droog combinatie

Handleiding voor je Amica AWDI914DG Was-droog combinatie nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.84 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Amica AWDI914DG Was-droog combinatie vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Amica AWDI914DG Was-droog combinatie?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Amica
Model AWDI914DG
Categorie Was-droog combinaties
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.84 MB

Veelgestelde vragen over Amica AWDI914DG Was-droog combinatie

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn was-droog combinatie maakt veel lawaai en/of trilt hard, wat kan ik hieraan doen? Geverifieerd
Het kan dat de was-droog combinatie niet goed gesteld is, dit is te verhelpen door de pootjes van de was-droog combinatie te verstellen, zodat deze waterpas komt te staan. Ook kan de was-droog combinatie lawaai maken als er teveel was in zit. Als dit niet de oorzaken zijn, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (1269)
Mijn was-droog combinatie stinkt., wat kan ik hier aan doen? Geverifieerd
Er zijn was-droog combinaties met zelfreinigende functies. Als deze functies er niet zijn is het mogelijk om een 100ml natuurazijn of 100gr soda in de trommel te doen en de was-droog combinatie een programma can 90 ℃ te laten draaien.

Ik vind dit nuttig (548)
Wat is het verschil in gebruik tussen een was-droog combinatie en een losse wasmachine en droger? Geverifieerd
Het grootste voordeel is dat een was-droog combinatie minder ruimte inneemt. Een losse droger zal echter meer kunnen drogen dan een was-droog combinatie. Daarnaast kost een was-droog combinatie relatief veel energie en neemt hij iets meer tijd in beslag.

Ik vind dit nuttig (298)
Kan ik een was-droog combinatie aansluiten op een verlengsnoer? Geverifieerd
Apparaten die veel stroom gebruiken, zoals een was-droog combinatie, kunnen niet zomaar op elk verlengsnoer worden aangesloten. Bekijk wat het vermogen is van de was-droog combinatie, aangegeven in Watt, en of het verlengsnoer dit aankan. Er zijn verlengsnoeren met dikkere kabels die gemaakt zijn om grotere apparaten op aan te sluiten.

Ik vind dit nuttig (259)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Amica AWDI914DG Was-droog combinatie. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Amica AWDI914DG Was-droog combinatie