HandleidingKwijt Log in

Handleiding Amika Mighty Mini Stijltang

Handleiding voor je Amika Mighty Mini Stijltang nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 6.64 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Amika Mighty Mini Stijltang vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Amika Mighty Mini Stijltang?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Amika
Model Mighty Mini
Categorie Stijltangen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 6.64 MB

Veelgestelde vragen over Amika Mighty Mini Stijltang

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een stijltang gebruiken op nat haar? Geverifieerd
Het is niet aan te raden een stijltang te gebruiken op nat haar. Voor het beste resultaat dient het haar helemaal droog te zijn.

Ik vind dit nuttig (151)
Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat heen wikkelen? Geverifieerd
Het is beter dit niet te doen omdat dit het snoer kan beschadigen. Het beste is om het snoer te wikkelen zoals het in de originele verpakking geleverd werd.

Ik vind dit nuttig (46)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Stijltangen. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Amika Mighty Mini Stijltang.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Amika Mighty Mini Stijltang. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Amika Mighty Mini Stijltang