HandleidingKwijt Log in

Handleiding Arcadyan HMB2260 (KPN) Digitale ontvanger

Handleiding voor je Arcadyan HMB2260 (KPN) Digitale ontvanger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.11 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Arcadyan HMB2260 (KPN) Digitale ontvanger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Arcadyan product?
Ja Nee
25%
75%
4 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit op welke HDMI poort ik mijn digitale ontvanger aansluit? Geverifieerd
In principe kun je een digitale ontvanger op elke HDMI poort aansluiten. Het apparaat is vervolgens te gebruiken door in het menu van de televisie de desbetreffende poort te selecteren.

Ik vind dit nuttig (290)

Praat mee over dit product

Ad van Oevelen 08-01-2021
Ik heb een Arcadyan HBM2260 via KPN. Nu wil ik alles aansturen met een Marmitek invisible controller, dus alle appararuur in tv meubel. Welnu, de Arcadyan accepteer (herken) de Marmitek niet. Weet iemand of er een oplossing hiervoor is? Alvast bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Handleiding Arcadyan HMB2260 (KPN) Digitale ontvanger