Handleiding Ardo Carum Borstkolf

Handleiding voor je Ardo Carum Borstkolf nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 6.04 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Ardo Carum Borstkolf vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Ardo product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Is het mogelijk een tweedehands borstkolf te gebruiken? Geverifieerd
Als het mogelijk is om de onderdelen waar de melk doorheen gaat te ontsmetten, bijvoorbeeld door deze te koken, dan kan een tweedehands borstkolf gebruikt worden. In elk ander geval is het niet hygiënisch en niet aan te raden.

Ik vind dit nuttig (10)
Hoe lang kan ik moedermelk bewaren? Geverifieerd
Dit hangt af van waar de moedermelk bewaard wordt. Bij kamertemperatuur blijft deze 5-10 uur goed. In de koelkast kan de melk 5 dagen bewaard worden en in de vriezer 3 maanden. In de diepvries blijft moedermelk 3-6 maanden goed. Na opwarmen kan de melk nog 1 uur gebruikt worden. Wanneer de moedermelk zuur ruikt is deze waarschijnlijk niet goed meer.

Ik vind dit nuttig (1)
Wat is het verschil tussen een borstkolf met een open en een gesloten systeem? Geverifieerd
Bij borstkolven met een gesloten systeem, komt de melk niet in aanraking met het mechanisme en gaat direct naar het reservoir. Bij een open systeem gaat de melk eerst door de borstkolf heen voordat het in het reservoir komt. Een gesloten systeem is daarom hygiënischer en vergt minder reiniging.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product

Sabrina 08-12-2019
Ik was aan het pompen en toen kreeg ik ineens de foutmelding en nu werkt het niet meer. Wat zou de reden kunnen zijn?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (74)(Translated by Google)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Ardo.
Handleiding Ardo Carum Borstkolf