Handleiding Ariete 1591 PastaMatic Pastamachine

Handleiding voor je Ariete 1591 PastaMatic Pastamachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.27 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Ariete 1591 PastaMatic Pastamachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Ariete product?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Praat mee over dit product

Samir Bahlis 20-12-2020
Hallo, Helaas heb ik per meel per ongeluk de doseerkom en de doseerhandleiding weggegooid!! Kan iemand mij informeren over de capaciteit (volume in vloeistof) van de kom en mij eventueel de doseringen voor de recepten sturen? dank u bij voorbaat Met vriendelijke groeten

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
le callennec 19-01-2022
het deeg mengt niet goed in het apparaat en ik kan er niet het juiste deeg uit halen ofwel te zacht en plakkerig of te moeilijk om door te geven het lijkt erop dat het deeg niet in de vijzel past

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Ariete 1591 PastaMatic Pastamachine