HandleidingKwijt Log in

Handleiding Asko Sweden Edition 11 Wasmachine

Handleiding voor je Asko Sweden Edition 11 Wasmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.03 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Asko Sweden Edition 11 Wasmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Asko Sweden Edition 11 Wasmachine?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Asko Sweden Edition 11 Wasmachine. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Asko. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Asko Sweden Edition 11 Wasmachine in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Asko
Model Sweden Edition 11
Categorie Wasmachines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.03 MB

Alle handleidingen voor Asko Wasmachines
Meer handleidingen voor Wasmachines

Veelgestelde vragen over Asko Sweden Edition 11 Wasmachine

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn wasmachine gaat niet aan wanneer ik op de start-knop druk, wat kan ik doen? Geverifieerd
In veel gevallen is dit omdat de deur van de wasmachine niet goed gesloten is. Doe de deur open en weer dicht en probeer het nog een keer.

Ik vind dit nuttig (22565) Lees meer
Mijn wasmachine pompt geen water af, wat kan ik doen? Geverifieerd
De hoofdreden voor een wasmachine om geen water af te pompen is vanwege een verstopping in de pomp of de afvoerslang. Als de wasmachine toegang biedt tot deze onderdelen, probeer dan de verstopping te verwijderen. Als dit het probleem niet oplost of er is geen toegang tot deze onderdelen, neem dan contact op met een monteur of de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (22051) Lees meer
Mijn Wasmachine pakt geen water, wat is er aan de hand? Geverifieerd
Controleer of de watertoevoer opengedraaid is en of er geen kink in de slang van de watertoevoer zit. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (8644) Lees meer
De deur van mijn wasmachine gaat niet open, wat kan ik doen? Geverifieerd
Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. De meest voorkomende oorzaak is dat het pompfilter verstopt is. Haal de stroom van het apparaat en kijk deze na. Verwijder indien nodig verstoppingen. De locatie van het pompfilter verschilt per model. Het kan ook zijn dat er een aparte hendel is om de deur mee te openen. Mocht dit niet werken dan is de laatste optie om de wasmachine gedurende 30-60 minuten van de stroom te halen en daarna de deur proberen te openen. Mocht dit niet werken, neem dan contact op met de fabrikant of een monteur.

Ik vind dit nuttig (7051) Lees meer
Mijn wasmachine maakt veel lawaai en/of trilt hard, wat kan ik hieraan doen? Geverifieerd
Het kan dat de wasmachine niet goed gesteld is, dit is te verhelpen door de pootjes van de wasmachine te verstellen zodat deze waterpas komt te staan. Ook kan de wasmachine lawaai maken als er teveel was in zit. Als dit niet de oorzaken zijn, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (6174) Lees meer
In welk vak moet het wasmiddel? Geverifieerd
De meeste wasmachines hebben 3 vakken voor wasmiddel. In deze vakken is vaak aangeven met I, II en * welk middel erin moet. Vak I is voor de voorwas. II is voor de hoofdwas en * is voor wasverwachter. Het vak met II is het meest gebruikte vak.

Ik vind dit nuttig (4166) Lees meer
Mijn wasmachine stinkt., wat kan ik hier aan doen? Geverifieerd
Er zijn wasmachines met zelfreinigende functies. Als deze functies er niet zijn is het mogelijk om een 100ml natuurazijn of 100gr soda in de trommel te doen en de wasmachine een programma can 90 ℃ te laten draaien.

Ik vind dit nuttig (3379) Lees meer
Kan ik mijn wasmachine ook aansluiten op een warmwaterleiding? Geverifieerd
Hoewel wasmachines waterinvoer aankunnen tot ongeveer 65°C, raden veel fabrikanten dit af. Er zijn wasprogramma’s die specifiek gebruik maken van koud water. Warm water kan het wasresultaat dan negatief beïnvloeden. Bovendien zijn veel wasmachines ontworpen om aangesloten te worden op een koudwateraansluiting.

Ik vind dit nuttig (2770) Lees meer
Waar moet ik op letten bij het verplaatsen van een wasmachine? Geverifieerd
Wanneer je gaat verhuizen dient te trommel van de wasmachine gefixeerd te worden. Hiervoor gebruik je de bijgeleverde transportbouten en zorgt ervoor dat de trommel niet gaat schudden. Daarnaast moet je al het water uit de wasmachine laten lopen.

Ik vind dit nuttig (1325) Lees meer
Kan ik een wasmachine aansluiten op een verlengsnoer? Geverifieerd
Apparaten die veel stroom gebruiken, zoals een wasmachine, kunnen niet zomaar op elk verlengsnoer worden aangesloten. Bekijk wat het vermogen is van de wasmachine, aangegeven in Watt, en of het verlengsnoer dit aankan. Er zijn verlengsnoeren met dikkere kabels die gemaakt zijn om grotere apparaten op aan te sluiten.

Ik vind dit nuttig (1045) Lees meer
Kan ik mijn wasdroger en wasmachine stapelen? Geverifieerd
In principe kunnen wasmachines en wasdrogers vaak direct op elkaar gestapeld. Dit kan alleen met voorladende modellen. Echter is het aan te raden hiervoor een passend accessoire te gebruiken. Hiermee wordt voorkomen dat de apparaten van elkaar af trillen en er schade ontstaat aan het onderste apparaat.

Ik vind dit nuttig (1045) Lees meer
Wat is het verschil in gebruik tussen een was-droog combinatie en een losse wasmachine en droger? Geverifieerd
Het grootste voordeel is dat een was-droog combinatie minder ruimte inneemt. Een losse droger zal echter meer kunnen drogen dan een was-droog combinatie. Daarnaast kost een was-droog combinatie relatief veel energie en neemt hij iets meer tijd in beslag.

Ik vind dit nuttig (1045) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Asko Sweden Edition 11 Wasmachine. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Zandschulp 15-04-2020
Mijn wasmachine centrifugeren soms niet wat is de oorzaak

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Asko Sweden Edition 11 Wasmachine