HandleidingKwijt Log in

Handleiding Atari Flashback 6

Handleiding voor je Atari Flashback 6 nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.09 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Atari Flashback 6 vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Atari Flashback 6?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Atari
Model Flashback 6
Categorie Spelcomputers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.09 MB

Veelgestelde vragen over Atari Flashback 6

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit op welke HDMI poort ik mijn spelcomputer aansluit? Geverifieerd
In principe kun je een spelcomputer op elke HDMI poort aansluiten. Het apparaat is vervolgens te gebruiken door in het menu van de televisie de desbetreffende poort te selecteren.

Ik vind dit nuttig (52)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Atari Flashback 6. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Atari Flashback 6