Handleidingen voor GE Digitale camera's

Hieronder staan alle modellen GE Digitale camera's waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe voorkom ik 'rode ogen' op mijn foto's? Geverifieerd

Het 'rode ogen' fenomeen wordt veroorzaakt doordat er te snel, te veel licht in de ogen van de personen op de foto komt. Dit is met name in een donkere ruimte het geval. De volgende dingen kunnen als oplossing dienen: Laat de mensen op de foto niet direct in de camera kijken, zorg voor meer licht, ga dichter op het onderwerp staan of zoom minder/niet in.

Ik vind dit nuttig (273) Lees meer

Wat is een megapixel? Geverifieerd

Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (249) Lees meer

Is het nodig om mijn lithium-ion batterij steeds helemaal leeg te laten lopen en weer volledig op te laden? Geverifieerd

Nee dit is niet nodig. Bij oudere type batterijen was dit het geval. Lithium-ion batterijen kun je gerust opladen na gebruik en uit de oplader halen wanneer je deze nodig hebt.

Ik vind dit nuttig (221) Lees meer

Waar staat SD voor? Geverifieerd

SD staat voor Secure Digital. SD kaarten zijn het standaard opslagmedium voor veel digitale camera's.

Ik vind dit nuttig (196) Lees meer

Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd

Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (187) Lees meer

Hoe kun je een lithium-ion batterij het beste voor langere tijd opslaan? Geverifieerd

Je kunt deze het beste opslaan bij een temperatuur tussen de 5 en 25 graden Celcius. Daarnaast is het raadzaam om de batterij op te laden tot ongeveer 67% voordat deze de kast in gaat.

Ik vind dit nuttig (177) Lees meer

Wat zijn goede condities voor lithium-ion batterijen? Geverifieerd

Lithium-ion batterijen functioneren het beste bij temperaturen tussen de 5 en 45 graden Celcius. Bij koud of warm weer kun je dan ook merken dat de batterij sneller leegloopt. Bij temperaturen lager dan 5 graden en hoger dan 45 graden Celcius wordt opladen afgeraden.

Ik vind dit nuttig (166) Lees meer

Kan ik mijn GE apparaat ook later werken met een aggregaat? Geverifieerd

In principe wel, maar vraag dit altijd na bij de fabrikant van uw aggregaat. Let er ook op dat sommige apparaten bij het opstarten extra veel stroom verbruiken (bijv: koelkasten, vriezers en airconditioners). Ook is het verstandig om een aggregaat te gebruiken dat is uitgerust met piekbescherming. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (36) Lees meer

Laatste comments

Handleiding GE W1000 Digitale camera
Tonya 31-08-2023
Hoeveel kost het om de camera-instructies per post te ontvangen


(Vertaald door Google)
GE W1000 Digitale camera
Handleiding GE A735 Digitale camera
Vighneshwar gaddam 26-02-2022
Kan ik een geheugenkaart van een camera gebruiken.


(Vertaald door Google)
GE A735 Digitale camera
Handleiding GE E840s Digitale camera
MICHAEL REES 22-10-2020
Mijn camera is een E840s. Het is begonnen met het weergeven van schrijfbeveiliging op het scherm. Hierdoor werkt de camera niet meer, Hoe wis ik het scherm en blijf ik de camera gebruiken? Tot nu toe heeft de camera me niet in de steek gelaten.


(Vertaald door Google)
GE E840s Digitale camera
Handleiding GE A1255 Digitale camera
Stewart Mac 27-04-2020
Is het mogelijk om een ​​(MODUS DIAL STICKER) te krijgen voor een GE 12.2 megapixel A 1255 5x optische zoom Van waar dan ook als de mijne blind heeft gedragen.


(Vertaald door Google)
GE A1255 Digitale camera
Handleiding GE C1233 Digitale camera
Willow Kane 13-06-2019
Dus mijn C1233 toont niet de video's die ik van mijn SD-kaart krijg. Als ik op de afspeelknop klik, staat de duur van de video, maar bevriest en moet ik hem uitschakelen. Ik weet niet zeker wat ik moet doen, misschien dat iemand van jullie weet hoe dit op te lossen?


(Vertaald door Google)
GE C1233 Digitale camera