Handleidingen voor Polaroid Digitale camera's

Hieronder staan alle modellen Polaroid Digitale camera's waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe voorkom ik 'rode ogen' op mijn foto's? Geverifieerd

Het 'rode ogen' fenomeen wordt veroorzaakt doordat er te snel, te veel licht in de ogen van de personen op de foto komt. Dit is met name in een donkere ruimte het geval. De volgende dingen kunnen als oplossing dienen: Laat de mensen op de foto niet direct in de camera kijken, zorg voor meer licht, ga dichter op het onderwerp staan of zoom minder/niet in.

Ik vind dit nuttig (285) Lees meer

Wat is een megapixel? Geverifieerd

Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (265) Lees meer

Is het nodig om mijn lithium-ion batterij steeds helemaal leeg te laten lopen en weer volledig op te laden? Geverifieerd

Nee dit is niet nodig. Bij oudere type batterijen was dit het geval. Lithium-ion batterijen kun je gerust opladen na gebruik en uit de oplader halen wanneer je deze nodig hebt.

Ik vind dit nuttig (235) Lees meer

Waar staat SD voor? Geverifieerd

SD staat voor Secure Digital. SD kaarten zijn het standaard opslagmedium voor veel digitale camera's.

Ik vind dit nuttig (207) Lees meer

Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd

Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (201) Lees meer

Hoe kun je een lithium-ion batterij het beste voor langere tijd opslaan? Geverifieerd

Je kunt deze het beste opslaan bij een temperatuur tussen de 5 en 25 graden Celcius. Daarnaast is het raadzaam om de batterij op te laden tot ongeveer 67% voordat deze de kast in gaat.

Ik vind dit nuttig (187) Lees meer

Wat zijn goede condities voor lithium-ion batterijen? Geverifieerd

Lithium-ion batterijen functioneren het beste bij temperaturen tussen de 5 en 45 graden Celcius. Bij koud of warm weer kun je dan ook merken dat de batterij sneller leegloopt. Bij temperaturen lager dan 5 graden en hoger dan 45 graden Celcius wordt opladen afgeraden.

Ik vind dit nuttig (177) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Polaroid iX828 Digitale camera
Dennis Haynes 03-10-2022
Ik kan de datumstempel vinden, maar hoe stel ik de datum in?


(Vertaald door Google)
Polaroid iX828 Digitale camera
Handleiding Polaroid IS529 Digitale camera
socorro rodrigues 23-03-2022
mijn camera is529 polaroidcamera gaat niet aan.


(Vertaald door Google)
Polaroid IS529 Digitale camera
Handleiding Polaroid PDC 3030 Digitale camera
midoyahyaoui 18-09-2021
ik ben mijn installatie-cd kwijt en ik kan mijn apparaat niet op mijn pc installeren die ik kan doen.


(Vertaald door Google)
Polaroid PDC 3030 Digitale camera
Handleiding Polaroid iX828 Digitale camera
Val g 12-06-2020
Problemen met het opladen van de batterij, suggesties?


(Vertaald door Google)
Polaroid iX828 Digitale camera
Handleiding Polaroid iX828 Digitale camera
Filipa Santos 07-04-2020
Hallo, ik zou graag willen weten hoe ik het geluid in de video's kan zetten. In de video's die ik deed kreeg ik geen geluid! Ik ben bij de definities geweest en zelfs dan kan ik de definitie van geluid zetten niet vinden!


(Vertaald door Google)
Polaroid iX828 Digitale camera