Handleidingen voor Andersson Koptelefoons

Hieronder staan alle modellen Andersson Koptelefoons waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Als ik een koptelefoon op mijn apparaat aansluit dan doet deze het niet goed, wat kan ik doen? Geverifieerd

Het is mogelijk dat er opgehoopt vuil in de opening zit waarop de koptelefoon wordt aangesloten en dat deze hierdoor slecht contact maakt. De beste manier om dit te reinigen is door middel van perslucht. Laat dit in geval van twijfel doen door een professional.

Ik vind dit nuttig (1078) Lees meer

Wanneer staat mijn muziek te hard? Geverifieerd

Geluid vanaf 80 decibel (dB) kan gehoorschade opleveren. Geluiden vanaf 120 dB levert direct gehoorschade op. Hoeveel schade hangt af van hoe vaak en hoe lang je het geluid hoort.

Ik vind dit nuttig (1005) Lees meer

Wat is Noise Cancelling? Geverifieerd

Noise Cancelling is een techniek die met name gebruikt wordt in koptelefoons. Er wordt gebruik gemaakt van antigeluid om de invloed van omgevingsgeluiden te dempen of op te heffen.

Ik vind dit nuttig (556) Lees meer

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd

Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (232) Lees meer

Tot welk geluidsniveau is het veilig voor kinderen? Geverifieerd

Kinderen kunnen sneller gehoorschade oplopen dan volwassenen. Het is daarom belangrijk kinderen nooit bloot te stellen aan geluid harder dan 85dB. In het geval van koptelefoons zijn er speciale modellen voor kinderen. Bij luidsprekers of andere situaties moet er zelf opgelet worden dat het geluid dit niveau niet overstijgt.

Ik vind dit nuttig (161) Lees meer

Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat heen wikkelen? Geverifieerd

Het is beter dit niet te doen omdat dit het snoer kan beschadigen. Het beste is om het snoer te wikkelen zoals het in de originele verpakking geleverd werd.

Ik vind dit nuttig (155) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Andersson TEW-5000 Koptelefoon
Jack Garmer 01-02-2024
Ik ben een van de oordopjes kwijtgeraakt en deze zorgt ervoor dat de andere die ik nog heb geen verbinding kan maken. Is er een oplossing?


(Vertaald door Google)
Andersson TEW-5000 Koptelefoon
Handleiding Andersson TEW-1000 Koptelefoon
Linus Löfgren 28-03-2023
Het volume in een van mijn koptelefoons is lager dan in de andere, ik heb geprobeerd ze opnieuw in te stellen, maar het lagere volume knippert de hele tijd rood en wit


(Vertaald door Google)
Andersson TEW-1000 Koptelefoon
Handleiding Andersson TEW-300 Koptelefoon
John Doe 19-03-2023
Hier kunt u delen wat u van dit product vindt. Als je een vraag hebt, lees dan eerst goed de handleiding. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.


(Vertaald door Google)
Andersson TEW-300 Koptelefoon
Handleiding Andersson TEW-1000 Koptelefoon
Joackim Pyka 14-02-2023
Hoe verbind ik beide koptelefoons tegelijkertijd met mijn apparaat? Het lijkt erop dat wanneer ik de ene aansluit, de andere automatisch wordt verbroken


(Vertaald door Google)
Andersson TEW-1000 Koptelefoon
Handleiding Andersson TEW-1000 Koptelefoon
Viljar Sollid Grønås 02-01-2023
Mijn linkeroordopje maakt verbinding met zowel mijn telefoon als mijn rechteroordopje, maar er komt geen geluid uit. Waarom?


(Vertaald door Google)
Andersson TEW-1000 Koptelefoon