Handleidingen voor Anthem Voorversterkers

Hieronder staan alle modellen Anthem Voorversterkers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een luidspreker aansluiten op een voorversterker? Geverifieerd
Nee, een luidspreker kan alleen worden aangesloten op een eindversterker of een geïntegreerde versterker.

Ik vind dit nuttig (0)
Wat is het verschil tussen een versterker en een voorversterker? Geverifieerd
Met versterker wordt meestal een geïntegreerde versterker bedoeld, voorversterker en eindversterker in één. Een voorversterker regelt volume en soms balans en toon, en laat je kiezen welke bron je gebruikt (cd, tape, draaitafel etc). Vaak zorgt de voorversterker voor een klein beetje versterking, nl net genoeg voor de eindversterker. Dat is een aktieve voorversterker. Soms versterkt de voorversterker niks, dan is het een passieve voorversterker.

Ik vind dit nuttig (0)