Handleiding Auna V-20 DAB

Handleiding voor je Auna V-20 DAB nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.81 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Auna V-20 DAB vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Auna product?
Ja Nee
0%
100%
4 stemmen

Praat mee over dit product

didi 26-01-2019
1.XBASS moet NIEUW worden geactiveerd elke keer dat het wordt ingeschakeld! 2. Bij het plaatsen van een CD moet je behoorlijk snel zijn, anders prik je je vingers! Gaat vanzelf dicht, erg slecht! Niet aanbevolen voor peuters !!!!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
jos krutzen 05-01-2020
Had graag een beschrijving in het nederlands.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
john 02-09-2021
graag een Nederlandse handleiding het is een mooie en goede tuner alleen de Nederlandse handleiding ontbreekt wat wel jammer is en dan is het moeilijk om alles te weten te komen van dit apperaat

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Auna V-20 DAB