Handleiding AYCE NC900BS Bandschuurmachine

Handleiding voor je AYCE NC900BS Bandschuurmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.55 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AYCE NC900BS Bandschuurmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit AYCE product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Moet ik oogbescherming dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd
Ja. Bij het schuren kunnen kleine restanten opvliegen. Als deze in een oog komen kan dit voor blijvende oogschade zorgen. Het is daarom nodig om altijd oogbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (2)
Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd
Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een schuurmachine produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (2)
Moet ik een stofmasker dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd
Ja. Bij het schuren komt stof vrij dat schadelijk kan zijn voor de luchtwegen. Sommige oppervlakken kunnen bij het schuren ook chemische stoffen vrijlaten, zoals verf en lak. Ook hiervoor is het verstandig een stofmasker te dragen.

Ik vind dit nuttig (1)

Praat mee over dit product

Handleiding AYCE NC900BS Bandschuurmachine