Handleiding BabyGO Fancy Wipstoeltje

Handleiding voor je BabyGO Fancy Wipstoeltje nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.32 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de BabyGO Fancy Wipstoeltje vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit BabyGO product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe veel uur per dag mag een kind in een wipstoeltje liggen? Geverifieerd
Te lang in een wipstoeltje liggen is erg vermoeiend voor een klein kind en kan slecht zijn voor de ontwikkeling van de ruggenwervel. Laat een kind daarom nooit meer dan 2 uur per dag in een wipstoeltje liggen.

Ik vind dit nuttig (7)
Vanaf welke leefijd kan een kind in een wipstoeltje liggen? Geverifieerd
Dit verschilt per kind, maar over het algemeen kan een kind vanaf een paar weken oud totdat het 6-9 maanden is in een wipstoeltje.

Ik vind dit nuttig (3)

Praat mee over dit product

Handleiding BabyGO Fancy Wipstoeltje