Handleiding Beaba ZEN+ Babyfoon

Handleiding voor je Beaba ZEN+ Babyfoon nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Ecoute bébé vidéo ZEN+
ZEN+ Baby Video Monitor
Notice d’utilisation
Instructions for use
Gebrauchsanweisung
Gebruikshandleiding
Instrucciones
Instrukcja użycia
FR
ES
EN
DE
PL
NL
BEA0506
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.94 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beaba ZEN+ Babyfoon vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Beaba ZEN+ Babyfoon?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Beaba ZEN+ Babyfoon. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Imene 05-01-2024
Hallo Ik kan de camera niet langer koppelen met de ouderbasis

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Beaba ZEN+ Babyfoon. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Beaba. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Beaba ZEN+ Babyfoon in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Beaba
Model ZEN+
Categorie Babyfoons
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.94 MB

Alle handleidingen voor Beaba Babyfoons
Meer handleidingen voor Babyfoons

Veelgestelde vragen over Beaba ZEN+ Babyfoon

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarom haalt mijn babyfoon niet het bereik dat in de brochure/handleiding staat? Geverifieerd

Het bereik dat merken opgeven voor een babyfoon is vaak gebaseerd op gebruik zonder obstakels zoals muren of meerdere verdiepingen. Als het bereik tekortschiet, probeer de babyfoon dan zo te plaatsen dat het aantal obstakels minimaal is.

Ik vind dit nuttig (649) Lees meer

Als ik bij mijn baby luister dan hoor ik duidelijke ademhaling, maar de babyfoon laat deze niet horen. Hoe kan dit? Geverifieerd

Dit heeft te maken met de gevoeligheid van de babyfoon. Verhoog de gevoeligheid van de babyfoon om zachtere geluiden door te geven.

Ik vind dit nuttig (326) Lees meer
Handleiding Beaba ZEN+ Babyfoon

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën