HandleidingKwijt Log in

Handleiding Beixo Compact Vouwfiets

Handleiding voor je Beixo Compact Vouwfiets nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.32 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beixo Compact Vouwfiets vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Beixo Compact Vouwfiets?
Ja Nee
100%
0%
5 stemmen

Specificaties

Merk Beixo
Model Compact
Categorie Vouwfietsen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.32 MB

Veelgestelde vragen over Beixo Compact Vouwfiets

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de goede bandendruk voor een fiets? Geverifieerd
Een fietsband hoort vrij hard opgeblazen te worden. De exacte druk verschilt per fiets en merk maar over het algemeen is het goed tenminste 3,5 tot 4,5 bar aan te houden. Vaak staat de ideale druk aangegeven op de band.

Ik vind dit nuttig (110)
Hoe vaak moet ik mijn fietsketting insmeren? Geverifieerd
Bij normaal gebruik is het verstandig de fietsketting eens per maand in te smeren. Doe dit vaker als de fiets intensief gebruikt wordt. Smeer de fietsketting ook in na ritten in hevige regen of veel stof.

Ik vind dit nuttig (38)
Wat zegt de grootte van het wiel over mijn fiets? Geverifieerd
Hoe groter het wiel van de fiets, hoe meer afstand er met één omwenteling wordt afgelegd. Zonder versnellingen of andere hulpmiddelen zal dit ook meer kracht kosten. Het is dus niet zo dat fietsen met grotere wielen ook sneller gaan.

Ik vind dit nuttig (28)
Mijn banden zijn lek terwijl ik mijn fiets heel lang niet heb gebruikt, hoe kan dit? Geverifieerd
Fietsbanden zijn van rubber. Dit is een natuurproduct dat gevoelig is voor uitdroging. Dit kan gebeuren door in felle zon te staan of door het verstrijken van veel tijd. Een extreem uitgedroogde fietsband kan daardoor barsten of bij de eerste rit lek raken.

Ik vind dit nuttig (27)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Vouwfietsen. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Beixo Compact Vouwfiets.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Beixo Compact Vouwfiets. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Cas Nagtegaal 09-05-2021
Hoe krijg ik de accu in mijn Beixo vouwfiets

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Iuuyy 10-03-2022
Dfgh

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Bea 16-06-2023
Uit de handleiding wordt niet duidelijk hoe ik de ritagstsnd, de gemiddelde snelheid en de maximumsnelheid kan resetten op het scherm. Waar kan ik die Informatie vinden.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Beixo Compact Vouwfiets