HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bellarom BKM 1250 A1 Koffiezetapparaat

Handleiding voor je Bellarom BKM 1250 A1 Koffiezetapparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.16 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bellarom BKM 1250 A1 Koffiezetapparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Bellarom product?
Ja Nee
18%
82%
28 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zegt de maalgraad over de koffie? Geverifieerd
De maalgraad bepaalt in grote mate de smaak van de koffie. Een fijnere maalgraad betekent over het algemeen een sterkere smaak en een grovere maalgraad een zachtere smaak. Bij zeer fijne maling kan koffie bitter worden.

Ik vind dit nuttig (572)
Wat is de beste manier om koffie te bewaren? Geverifieerd
Koffie kun je het beste bewaren in een schoon en luchtdicht blik.

Ik vind dit nuttig (179)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Koffiezetapparaten. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Bellarom BKM 1250 A1 Koffiezetapparaat.

SAZ Repair Café Zuidplas logo
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

anja 26-04-2020
koffiezetapperaat is waardeloos.. nieuw gekocht vorig jaar word alleen bij de camping gebruikt en lekt meer water in het lekbakje dan koffie in het kopje komt. zelfs na schoonmaken geeft hij niet de gewenste koffie hoeveelheid.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (12)
Baouche miriam 10-10-2019
Hallo , De capsules worden niet vastgehouden door de arm ze vallen altijd in de container voordat er koffie kan worden gezet Wat te doen aub?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (8)(Translated by Google)
Mal McCoy 31-10-2020
Mijn machine begint te lekken uit de afdichting rond de behuizing van de pod. Kan het gerepareerd worden?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (8)(Translated by Google)
Libor K. 28-08-2020
In de Bellarom BKM 1250 A1 koffiemachine: 1. De capsule die ik wil inbrengen valt tussen de gebruikte. 2. De koffiemachine maakt soms maar 1/3 van de verwachte hoeveelheid water. Heb je daar ervaring mee? Adviseer, alstublieft. Libor K.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (5)(Translated by Google)
Nel Kruis 03-10-2020
Ik heb dit apparaat nu 1 jaar. Het werkte goed met de Lidl capsules maar nu werkt het apparsst n iuet meer. Er loopt ook water onderin het bakje i.p.v in het kopje. Het apparaat al enkele malen oorgespoeld volgens de gebruiksaanwijzijm maar niets helpt. Ik zit dus nu met een flinke voorraad copjes en een apparaat wat niet werkt. Zou dit apparaat zeker niet aanraden

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3)
Jan Zijlstra 28-04-2020
Koffiecupjes of pomp werken niet goed na een jaar gebruik (ong. 200 x). Er gaat geen water door het cupje, maar loopt achter langs in het opvangbakje of onder het apparaat. Hoe kan dit?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Peggy Verweij 29-08-2020
Ik heb dit apparaat enige tihd geleden gekocht bij de Lidl maar ben zeker niet tevreden. 9 van de 10 keer als ik koffie zet loopt het water overal heen behalve in het kopje. Al diverse keren me handen gebrand aan het hete water. Cupjes vallen ook heel vaak door de vulopening gelijk in het afvalbakje. Dus ik heb het apparaat al menig keer vervloekt als heel me aanrecht weer es dreef.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Willy 10-12-2020
Ook het tweede apparaat lekt na een paar maanden weer aan alle kanten. Ook deze teruggestuurd naar de leverancier, nu twee maanden geleden. Niets meer van gehoord, en geld terug doen ze niet aan, Wat een slechte service van Lidl.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Bellarom BKM 1250 A1 Koffiezetapparaat