HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bellini BFG509W-F Fornuis

Handleiding voor je Bellini BFG509W-F Fornuis nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.81 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bellini BFG509W-F Fornuis vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bellini BFG509W-F Fornuis?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Bellini
Model BFG509W-F
Categorie Fornuizen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.81 MB

Veelgestelde vragen over Bellini BFG509W-F Fornuis

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarom maakt de vonkontsteking van mijn fornuis constant een klikkend geluid? Geverifieerd
Als het fornuis met veel water is gereinigd kunnen de knoppen vochtig geworden zijn, waardoor deze in werking kunnen treden. Laat de knoppen drogen. Als het probleem hierdoor niet is opgelost, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (983)
De oven in mijn fornuis wordt niet warm genoeg, wat moet ik doen? Geverifieerd
De thermostaat van het apparaat zorgt voor de verwarming tot de ingestelde temperatuur. Hoogstwaarschijnlijk is de thermostaat defect. Zorg dat deze vervangen wordt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (913)
Welke pannen kan ik gebruiken op een inductiefornuis? Geverifieerd
In de regel zijn alle pannen die magnetisch zijn te gebruiken op een inductiefornuis. Bijna alle nieuwe pannen zijn geschikt voor inductie.

Ik vind dit nuttig (798)
Mijn fornuis heeft een stekker die niet in een normaal stopcontact past, wat moet ik doen? Geverifieerd
Veel elektrische fornuizen (zowel keramisch and inductie) hebben een andere stekker. Dit is omdat deze apparaten veel vermogen hebben. Laat de installatie van het apparaat over aan een professional.

Ik vind dit nuttig (401)
Wat is pyrolyse? Geverifieerd
Sommige ovens zijn uitgerust met een pyrolyse functie. Dit is een schoonmaaksysteem dat vuil en vet in de oven verbrand door gebruik van zeer hoge temperaturen. Na afloop van de pyrolyse zal het vuil tot as verworden zijn en is daarna makkelijk te verwijderen. Als de oven een pyrolyse functie heeft, is het aan te raden deze 3 tot 4 keer per jaar te gebruiken om de oven schoon te houden.

Ik vind dit nuttig (348)
Als ik de oven gebruiken vallen er vaak etensresten op de bodem die rook veroorzaken. Hoe kan ik dit voorkomen? Geverifieerd
Veel ovens worden geleverd met een rooster en een bakplaat. Wanneer er voedsel wordt bereid op het rooster kan de bakplaat op de bodem gelegd worden om te voorkomen dat etensresten verbranden en rook gaan verzoorzaken

Ik vind dit nuttig (163)
Kan ik een fornuis aansluiten op een verlengsnoer? Geverifieerd
Apparaten die veel stroom gebruiken, zoals een fornuis, kunnen niet zomaar op elk verlengsnoer worden aangesloten. Bekijk wat het vermogen is van de fornuis, aangegeven in Watt, en of het verlengsnoer dit aankan. Er zijn verlengsnoeren met dikkere kabels die gemaakt zijn om grotere apparaten op aan te sluiten.

Ik vind dit nuttig (162)
Kan ik door meerdere roosters te gebruiken ook meerdere dingen tegelijk bereiden in de oven? Geverifieerd
In principe is dit mogelijk. Het hangt echter af van het soort voedsel of er een veranderde bereidingstijd geldt of dat halverwege de bereiding de roosters omgewisseld moeten worden.

Ik vind dit nuttig (162)

Loading…

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bellini BFG509W-F Fornuis. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Bellini BFG509W-F Fornuis