HandleidingKwijt Log in

Handleiding Benelli Macis Scooter

Handleiding voor je Benelli Macis Scooter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.84 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Benelli Macis Scooter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Benelli Macis Scooter?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Benelli Macis Scooter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Benelli. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Benelli Macis Scooter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Benelli
Model Macis
Categorie Scooters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.84 MB

Alle handleidingen voor Benelli Scooters
Meer handleidingen voor Scooters

Veelgestelde vragen over Benelli Macis Scooter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn scooter slaat af tijdens het rijden, wat moet ik doen? Geverifieerd
Tijdens een onderhoudsbeurt dienen de kleppen gesteld te worden. Als dit niet of niet goed gebeurt kan de scooter te heet worden doordat de verbranding niet optimaal is. Laat de kleppen opnieuw stellen.

Ik vind dit nuttig (556) Lees meer
Wat is de goede bandendruk voor een scooter? Geverifieerd
Een scooterband hoort vrij hard opgeblazen te worden. De exacte druk verschilt per scooter en merk maar over het algemeen is het goed tenminste 2,1 bar voor de voorband aan te houden en 2,4 voor de achterband. Vaak staat de ideale druk aangegeven op de band.

Ik vind dit nuttig (472) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Benelli Macis Scooter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Benelli Macis Scooter