Handleiding Bestron DF402B Friteuse

Handleiding voor je Bestron DF402B Friteuse nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Handleiding family friteuse
Bedienungsanleitung Family Fritteuse
Mode d'emploi de family friteuse
Instruction manual family fryer
Istruzioni per l'uso del friggitrice famiglia
Manual del usuario del freidora familia
DF402B
v 081013-07
Nederlands
Deutsch
Français
English
Italiano
Español
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.38 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bestron DF402B Friteuse vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bestron DF402B Friteuse?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Bestron DF402B Friteuse. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

SIMON 14-01-2021
Toen ik hem voor de 1e keer startte: doe de olie erop en draai aan de olieverwarmingsknop,: hierdoor wordt de stroom snel uitgeschakeld .... De olie zal waarschijnlijk niet opwarmen .... Nieuw, nooit gebruikt en nu al.... FUCKED!! De dienst na verkoop verstaat geen woord Frans. Wanneer in de winkel: deze laatste is wegens renovatiewerken gesloten (minimaal 6 maanden) ALDI DE BELZ (56)

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bestron DF402B Friteuse. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bestron. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bestron DF402B Friteuse in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bestron
Model DF402B
Categorie Friteuses
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.38 MB

Alle handleidingen voor Bestron Friteuses
Meer handleidingen voor Friteuses

Veelgestelde vragen over Bestron DF402B Friteuse

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet het vet of de olie in mijn friteuse vervangen? Geverifieerd

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden het vet of de olie elke 8 frituursessies te vervangen als er hapjes worden klaargemaakt. Wanneer er frietjes worden gemaakt kan het vet of de olie elke 12 frituursessies vervangen worden.

Ik vind dit nuttig (1009) Lees meer

Kan ik de binnenkant van mijn friteuse schoonmaken met een schuurspons? Geverifieerd

Nee. De meeste friteuses hebben een speciale laag die beschadigd kan raken door een schuurspons of schurend reinigingsmiddel. Gebruik alleen de zachte kans van een spons of een doek.

Ik vind dit nuttig (412) Lees meer

Wat is de 'koude zone' van mijn friteuse? Geverifieerd

In de friteuses met een koude zone bevindt een deel van het frituurvet zit onder het verwarmingselement. Dit blijft hierdoor kouder. Kruimels zakken naar de bodem en komen in deze koude zone terecht waardoor het frituurvet langer vers blijft.

Ik vind dit nuttig (390) Lees meer
Handleiding Bestron DF402B Friteuse

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën