HandleidingKwijt Log in

Handleiding Beurer IPL PureSkinPro IPL-apparaat

Handleiding voor je Beurer IPL PureSkinPro IPL-apparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 6.26 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beurer IPL PureSkinPro IPL-apparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Beurer product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar staat IPL voor? Geverifieerd
IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een technologie waarbij door middel van lichtflitsen haairgroei kan worden tegengegaan.

Ik vind dit nuttig (6)

Praat mee over dit product

Marie 14-11-2021
Ik gebruik het ipl-apparaat ongeveer 4 maanden volgens de instructies, dat wil zeggen elke 2 weken zoals vermeld in de gebruiksaanwijzing, maar zonder succes op het eerste gezicht Ik heb zelfs het gevoel dat het haar meer groeit.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Beurer IPL PureSkinPro IPL-apparaat