HandleidingKwijt Log in

Handleiding Beurer LE 30 Luchtontvochtiger

Handleiding voor je Beurer LE 30 Luchtontvochtiger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.12 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beurer LE 30 Luchtontvochtiger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Beurer LE 30 Luchtontvochtiger?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Beurer
Model LE 30
Categorie Luchtontvochtigers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 5.12 MB

Veelgestelde vragen over Beurer LE 30 Luchtontvochtiger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn luchtontvochtiger na aankoop meteen aanzetten? Geverifieerd
Nee, net als bij een koelkast of vriezer moet het apparaat eerst minimaal 2 uur, maar liefst 24 uur rechtop staan alvorens de luchtontvochtiger voor de eerste keer aan te zetten.

Ik vind dit nuttig (578)
Wat is de ideale vochtigheid voor een leefruimte? Geverifieerd
De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40-60%. Bij een hogere of lagere luchtvochtigheid krijgen schimmels, bacteriën en virussen meer kans om zich te ontwikkelen en kun je er persoonlijke hinder van ondervinden.

Ik vind dit nuttig (399)
Hoe kan ik mijn luchtontvochtiger op een goede manier transporteren? Geverifieerd
Luchtontvochtigers dienen altijd rechtop en goed verpakt vervoerd te worden. Elke andere manier kan schade opleveren aan het apparaat.

Ik vind dit nuttig (352)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Luchtontvochtigers. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Beurer LE 30 Luchtontvochtiger.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Beurer LE 30 Luchtontvochtiger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Beurer LE 30 Luchtontvochtiger