HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen

Handleiding voor je Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.55 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen?
Ja Nee
67%
33%
6 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bodum. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bodum
Model 11002 Twin
Categorie Peper- en zoutmolens
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.55 MB

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Peper- en zoutmolens. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Xan 28-06-2020
nogal teleurgesteld ... mechanisme waardoor de peperkant heeft losgelaten .... en zoutkantverstelling die in een vacuüm draait .... Mechanisme van de draaiende tandwielen totaal onmogelijk te demonteren om erachter te komen wat niet meer werkt en proberen om eventuele reparaties uit te voeren.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6)(Vertaald door Google)
CLAUDE 27-01-2022
ik ben zoals Xan hetzelfde probleemmechanisme waardoor de peperkant is gevallen .... en zoutkantaanpassing die in een vacuüm draait .... Mechanisme van roterende tandwielen totaal onmogelijk om te demonteren om erachter te komen wat niet meer werkt en om eventuele reparaties uit te voeren. Niemand om ons te antwoorden, zelfs geen demontagehandleiding om het probleem te beoordelen

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Françoise Brun 23-09-2023
Zeer mooie designerproducten maar totaal niet functioneel. We hebben het nooit kunnen gebruiken en toch was het een leuk cadeau dat ze ons gaven: € 150,- voor allebei...

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Bodum 11002 Twin Peper- en zoutmolen