Bopita Seppe Hoogslaper

Handleiding voor je Bopita Seppe Hoogslaper nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.48 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bopita Seppe Hoogslaper vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Bopita product?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel ruimte moet er zitten tussen de bovenkant van het matras van mijn hoogslaper en het plafond? Geverifieerd
Voor een optimale bewegingsruimte is het verstandig minimaal 75 centimer ruimte te hebben tussen de bovenkant van het matras en het plafond.

Ik vind dit nuttig (176)
Wat is de minimale dikte van een matras? Geverifieerd
Voor alle matrassen wordt een minimale dikte van 16cm aanbevolen voor voldoende comfort.

Ik vind dit nuttig (111)
Hoe moet ik mijn hoogslaper onderhouden? Geverifieerd
Om de levensduur van uw hoogslaper te verlengen en de veiligheid van uw kind te garanderen, is het verstandig van tijd tot tijd de schroeven na te lopen en indien nodig aan te draaien.

Ik vind dit nuttig (91)
Wat is het verschil tussen een houten een een metalen bedframe? Geverifieerd
Houten bedframes zijn doorgaans steviger dan metalen bedframes. Dit betekent dat bij een metalen bedframe de stevigheid vaker gecontroleerd dient te worden en de schroeven vaker aangedraaid moeten worden.

Ik vind dit nuttig (14)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Bopita.