HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bormann BCS1200 Cirkelzaag

Handleiding voor je Bormann BCS1200 Cirkelzaag nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.23 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bormann BCS1200 Cirkelzaag vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bormann BCS1200 Cirkelzaag?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bormann BCS1200 Cirkelzaag. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bormann. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bormann BCS1200 Cirkelzaag in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bormann
Model BCS1200
Categorie Cirkelzagen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.23 MB

Alle handleidingen voor Bormann Cirkelzagen
Meer handleidingen voor Cirkelzagen

Veelgestelde vragen over Bormann BCS1200 Cirkelzaag

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel millimeter moet de zaag onder het te zagen materiaal uitsteken? Geverifieerd
Het is verstandig om 3mm of meer aan te houden. Wanneer dit minder is kan het materiaal afbrokkelen en leiden tot een lelijk resultaat.

Ik vind dit nuttig (79) Lees meer
Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een cirkelaag? Geverifieerd
Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een cirkelzaag produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (29) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Cirkelzagen. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Bormann BCS1200 Cirkelzaag.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bormann BCS1200 Cirkelzaag. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Bormann BCS1200 Cirkelzaag