Braun BNC007 Klok

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Braun BNC007 Klok. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-11 18:02:10

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Braun product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Zit er BPA in het plastic van Braun producten?
Braun geeft aan dat voor alle producten geldt dat er geen BPA zit in de onderdelen die met voedsel in aanraking komen.

Ik vind dit nuttig (64)
Wanneer gaan de zomertijd en wintertijd in?
De zomertijd gaat binnen Europa in op de laatste zondag van maart en de wintertijd op de laatste zondag van oktober. Bij de ingang van de zomertijd wordt de klok een uur vooruit gezet en bij de ingang van de wintertijd gaat deze weer een uur achteruit.

Ik vind dit nuttig (0)
Wat is GMT
GMT staat voor Greenwich Mean Time (en wordt soms UTC genoemd dat staat voor Coordinated Universal Time. Het is de tijd die geldt voor lengtegraad 0 die door Greenwich, in de buurt van Londen, loopt.

Ik vind dit nuttig (0)
Wat is een 'Chronograph'?
Een 'Chronograph' is letterlijk een 'tijdmeter'. Hier worden klokken en horloges bedoeld die de tijd weergeven en daarnaast ook de functie van een stopwatch hebben.

Ik vind dit nuttig (0)
Wat is een quartz-uurwerk?
Horloges en klokken met een quartz-uurwerk worden aangedreven door een batterij. Deze stuurt een stroom door quartz kristallen die hierdoor gaan trillen. Deze trillingen worden doorgegeven naar het uurwerk. Omdat deze trillingen een vaste frequentie hebben, zijn horloges en klokken met een quartz-uurwerk extreem precies.

Ik vind dit nuttig (0)