HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bresser 7004001 TempTrend Weerstation

Handleiding voor je Bresser 7004001 TempTrend Weerstation nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.86 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bresser 7004001 TempTrend Weerstation vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bresser 7004001 TempTrend Weerstation?
Ja Nee
56%
44%
9 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bresser 7004001 TempTrend Weerstation. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bresser. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bresser 7004001 TempTrend Weerstation in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bresser
Model 7004001 TempTrend
Categorie Weerstations
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.86 MB

Alle handleidingen voor Bresser Weerstations
Meer handleidingen voor Weerstations

Veelgestelde vragen over Bresser 7004001 TempTrend Weerstation

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn weerstation gaf aan dat het zou regenen, maar dit gebeurde niet, hoe kan dat? Geverifieerd
De voorspelling van het weerstation is gebaseerd op luchtdruk. Grofweg betekent een lage luchtdruk dat er slecht weer komt en een hoge luchtdruk dat er goed weer komt. Het kan gebeuren dat het weer zich anders ontwikkelt dan het luchtdrukverloop doet vermoeden.

Ik vind dit nuttig (1373) Lees meer
Wat is de beste plek om een weerstation en de sensoren te plaatsen? Geverifieerd
Het weerstation zelf staat binnen en dient uit de buurt gehouden worden warmtebronnen zoals een keuken, raam of elektrische apparatuur. Een losse temperatuursensor voor buiten dient in de schaduw en ten minste 1,25m van de grond geplaatst the worden. Een regensensor moet op een open plaats staan, waar regen er altijd in kan. Ook de windsensor moet op een open plek staan, waar er geen obstakels zijn die de wind beïnvloeden.

Ik vind dit nuttig (310) Lees meer
Mijn weerstation heeft een regenmeter, kan deze ook de hoeveelheid gevallen sneeuw meten? Geverifieerd
Sommige regenmeters zijn voorzien van een verwarmingselement, waardoor de sneeuw smelt en gemeten kan worden. Zonder verwarmingselement loopt de regenmeter vast en kan er dus geen meting gedaan worden.

Ik vind dit nuttig (220) Lees meer
Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd
Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (218) Lees meer
Kan ik een verwisselbare batterij een lange tijd in een apparaat laten? Geverifieerd
Verwisselbare batterijen kunnen een lange periode in een apparaat blijven indien dit apparaat gebruikt wordt. Als een apparaat voor een lange periode wordt opgeslagen is het aan te raden de batterijen er uit te halen om oxidatie te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (218) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Weerstations. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Bresser 7004001 TempTrend Weerstation.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bresser 7004001 TempTrend Weerstation. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

NOAILLES 21-06-2019
Hallo, Alle sensoren van het station zenden niet meer uit en de temperaturen verschijnen niet meer op het centrale display, hoewel de batterijen afzonderlijk werken. Ik ben bezig met herprogrammeren, maar wat een problemen om de handleiding te vinden !!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)(Vertaald door Google)
Leen 04-01-2021
De buitentemperatuur wordt niet juist weergegeven, ook de RV buiten staat constant op HI.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Erika Bobrink 13-01-2021
Hoi, Heb het weerstation van Bresser, helaas doe ik waarschijnlijk iets verkeerd omdat de tijd niet b.v. 14:45 uur verschijnt, maar pas 14:45 uur. Wat doe ik verkeerd [email protected] Groetjes Erika Bobrink

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Jean PORTIER 27-07-2023
Hoe weet je de minimumtemperatuur van de nacht en de maximumtemperatuur van de dag?

Ik vind dit nuttig (1)(Vertaald door Google)
Handleiding Bresser 7004001 TempTrend Weerstation