HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bresser 96-86000 Dashcam Actiecamera

Handleiding voor je Bresser 96-86000 Dashcam Actiecamera nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.46 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bresser 96-86000 Dashcam Actiecamera vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bresser 96-86000 Dashcam Actiecamera?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Specificaties

Merk Bresser
Model 96-86000 Dashcam
Categorie Actiecamera's
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.46 MB

Veelgestelde vragen over Bresser 96-86000 Dashcam Actiecamera

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een megapixel? Geverifieerd
Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (193)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bresser 96-86000 Dashcam Actiecamera. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Geert Verplancke 21-11-2020
Graag Nederlandse handleiding aub Bresser full hd dash cam

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Bresser 96-86000 Dashcam Actiecamera