HandleidingKwijt Log in

Handleiding Brewmonk 057.700.30 Bierbrouwmachine

Handleiding voor je Brewmonk 057.700.30 Bierbrouwmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.12 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Brewmonk 057.700.30 Bierbrouwmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Brewmonk product?
Ja Nee
80%
20%
5 stemmen

Praat mee over dit product

Friedhelm Bierkant 24-08-2020
Het programmeren van het eerste zetprogramma is nog tot op zekere hoogte mogelijk, behalve het invoeren van de hoptijden. (Volledig onlogisch) Opslaan van het programma blijkbaar niet mogelijk. Er gebeurt niets als u op de stopknop drukt - er verschijnt geen blanco pagina. Een tweede programma kan ook niet worden geïnstalleerd. Het zou erg handig zijn als er een film was die de programmering in detail laat zien, dus ik sta op het punt het apparaat terug te geven!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Brewmonk 057.700.30 Bierbrouwmachine