Brill RazorCut Premium 38 Grasmaaier

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Brill RazorCut Premium 38 Grasmaaier. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Brill product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de messen van mijn grasmaaier geslepen moeten worden? Geverifieerd
Goed geslepen messen snijden het gras netjes af. Botte messen scheuren het gras en het gras kleurt dan snel bruin. Wanneer het resultaat gescheurd gras is, is het tijd de messen te slijpen of te vervangen.

Ik vind dit nuttig (477)
Waar kan ik onderdelen vinden? Geverifieerd
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (38)
Wat is de juiste lengte van het gras? Geverifieerd
Om uitdrogen van het gras te voorkomen, moet het gras niet te kort worden gemaaid. Je kunt beter regelmatig maaien, dan te kort. De juiste lengte is 3 tot 4 centimeter.

Ik vind dit nuttig (20)
Wat is het beste moment om het gras te maaien? Geverifieerd
Het gras moet worden gemaaid van maart tot en met oktober. Dit doe je afhankelijk van hoe snel het gras groeit één tot twee keer per week. Als je het gras maait, kun je dit het beste aan het einde van de dag doen en niet in de volle zon om uitdroging na het maaien te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (11)
Wat is mulchen? Geverifieerd
Sommige grasmaaiers hebben een mulch-functie. Hiermee wordt het gras fijngesnipperd en weer teruggeblazen naar het gazon. Deze snippers fungeren vervolgens als voeding bescherming voor het gras.

Ik vind dit nuttig (9)
Bij welke oppervlakken kies ik voor een accumaaier en wanneer voor een benzinemaaier? Geverifieerd
Voor oppervlakken tot ongeveer 300m² kan een accumaaier gebruikt worden. Voor grotere oppervlakken is een benzinemaaier aan te raden.

Ik vind dit nuttig (3)
Ik heb per ongeluk diesel in mijn benzinemaaier gedaan, wat moet ik doen? Geverifieerd
De maaier kan NIET gebruikt worden. De enige oplossing is de tank helemaal leeg halen en vullen met de juiste brandstof.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product