HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bush SM-518 Stoomreiniger

Handleiding voor je Bush SM-518 Stoomreiniger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.11 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bush SM-518 Stoomreiniger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Bush product?
Ja Nee
50%
50%
4 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een stoomreiniger ook gebruiken op houten vloeren zoals laminaat? Geverifieerd
Ja, maar houten vloeren zijn wel kwetsbaarder dan bijvoorbeeld tegels. Zet de stoomreiniger op een lage stand en gebruik een doek om schade te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (286)

Praat mee over dit product

Jo mac 11-12-2021
Hoe voorkom je dat de stoomreiniger een ratelend geluid maakt? Schudden, schoongemaakt met verdunde azijn, pad verwisseld maar nog steeds lawaaierig

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)(Translated by Google)
Handleiding Bush SM-518 Stoomreiniger