HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bush SM-518 Stoomreiniger

Handleiding voor je Bush SM-518 Stoomreiniger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.11 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bush SM-518 Stoomreiniger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bush SM-518 Stoomreiniger?
Ja Nee
50%
50%
4 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bush SM-518 Stoomreiniger. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bush. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bush SM-518 Stoomreiniger in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bush
Model SM-518
Categorie Stoomreinigers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 5.11 MB

Alle handleidingen voor Bush Stoomreinigers
Meer handleidingen voor Stoomreinigers

Veelgestelde vragen over Bush SM-518 Stoomreiniger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een stoomreiniger ook gebruiken op houten vloeren zoals laminaat? Geverifieerd
Ja, maar houten vloeren zijn wel kwetsbaarder dan bijvoorbeeld tegels. Zet de stoomreiniger op een lage stand en gebruik een doek om schade te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (332) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Stoomreinigers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Bush SM-518 Stoomreiniger.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bush SM-518 Stoomreiniger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Jo mac 11-12-2021
Hoe voorkom je dat de stoomreiniger een ratelend geluid maakt? Schudden, schoongemaakt met verdunde azijn, pad verwisseld maar nog steeds lawaaierig

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)(Vertaald door Google)
Handleiding Bush SM-518 Stoomreiniger