Handleiding Catlink AI Kattenbak

Handleiding voor je Catlink AI Kattenbak nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Shanghai Catlink Intelligent Technology Co., Ltd
User Manual
Link everything for cats life.
3)Make sure that the device is close to the Wi-Fi signal and far away from electrical appliances with
strong interference.------------------------------------------------------------------------------please refer to picture 5.3
CATLINK AI Cat Litter Box - Scooper
Pro Version
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 8.94 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Catlink AI Kattenbak vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Catlink AI Kattenbak?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Catlink AI Kattenbak. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Catlink AI Kattenbak. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Catlink. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Catlink AI Kattenbak in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Catlink
Model AI
Categorie Kattenbakken
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 8.94 MB

Alle handleidingen voor Catlink Kattenbakken
Meer handleidingen voor Kattenbakken

Veelgestelde vragen over Catlink AI Kattenbak

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarom mogen zwangere vrouwen de kattenbak niet verschonen? Geverifieerd

In de ontlasting van katten kan een parasiet zitten die in het ergste geval kan zorgen voor een miskraam of het overlijden van het kind. Het dragen van handschoenen helpt hier niet tegen.

Ik vind dit nuttig (3) Lees meer

Hoe vaak moet een kattenbak worden schoongemaakt? Geverifieerd

Het handhaven van een consistente schoonmaakroutine is van cruciaal belang, waarbij het vuile kattenbakvulling met uitwerpselen en urine minstens één keer per dag moet worden verwijderd en de hele bak wekelijks grondig moet worden schoongemaakt.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer
Handleiding Catlink AI Kattenbak

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën