Handleiding Clas Ohlson 31-4267 Trampoline

Handleiding voor je Clas Ohlson 31-4267 Trampoline nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.14 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Clas Ohlson 31-4267 Trampoline vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Clas Ohlson product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Moet ik mijn trampoline verankeren? Geverifieerd
Trampolines zijn zwaar en zullen niet snel wegwaaien, maar het is toch verstandig hem te verankeren voor het geval het gaat stormen.

Ik vind dit nuttig (1)
Kan ik mijn trampoline buiten laten staan tijdens de winter? Geverifieerd
Een trampoline kan buiten staan tijdens de winter. Het zal de levensduur van de trampoline echter iets verkorten dus als de trampoline tijdens de winter niet gebruikt wordt, is het het beste om hem te demonteren en op te slaan op een droge plek.

Ik vind dit nuttig (1)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Clas Ohlson.