Handleiding Clatronic EK 3321 Eierkoker

Handleiding voor je Clatronic EK 3321 Eierkoker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.22 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Clatronic EK 3321 Eierkoker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Clatronic product?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe lang moeten eieren koken? Geverifieerd
Dit hangt af van hoe hard het ei gekookt dient te worden en hoe groot het ei precies is. Over het algemeen kan gezegd worden dat voor zachtgekookte eieren 3-4 minuten kooktijd nodig is, voor halfzachte eieren 5-6 minuten en voor hardgekookte eieren 8-10 minuten. De resultaten kunnen verschillen per merk en model eierkoker.

Ik vind dit nuttig (173)

Praat mee over dit product

Peter van Beek 22-08-2021
Er zit een maatbekertje bij met aanduidingen van zacht/ middel of hardgekookte eieren. Maar in de handleiding wordt vermeld, vul de meegeleverde maatbeker volledig met water. Ik neem aan, dat de streepjes op de maatbeker aangeven dat je tot het aangegeven niveau met water moet vullen en dus niet de volledige maatbeker om een paar eieren te koken. Is dit juist? Gaarne info, waarvoor bij voorbaat dank.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Clatronic.
Handleiding Clatronic EK 3321 Eierkoker