Duracell Mobiele opladers

Klik hieronder voor de handleiding van uw Duracell Mobiele oplader. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.

Bron: Duracell

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn mobiele oplader is opgeladen? Geverifieerd
Dit hangt af van het model en de capaciteit, maar het is wel zo dat opladen via het stopcontact sneller verloopt dan via de USB-poort van een apparaat.

Ik vind dit nuttig (112)
Is het normaal dat mijn mobiele oplader warm wordt wanneer ik deze oplaad? Geverifieerd
Ja, tijdens het laden kan een mobiele oplader warm worden, dit is een normaal verschijnsel.

Ik vind dit nuttig (30)
Is het normaal dat het lampje knippert tijdens het laden? Geverifieerd
Ja, bij veel mobiele laders knippert het lampje tijdens het opladen. Vaak blijft deze constant branden wanneer het laden voltooid is.

Ik vind dit nuttig (1)
Hoe zorg ik ervoor dat mijn mobiele oplader zo lang mogelijk mee gaat? Geverifieerd
Bij het gebruik van een mobiele oplader is het het beste om hem te gebruiken tot hij helemaal leeg is en hem daarna weer volledig op te laden. Tussentijds laden verkort te levensduur van de batterij.

Ik vind dit nuttig (0)
Hoeveel vermogen heeft een mobiele oplader nodig? Geverifieerd
Hoeveel vermogen een mobiele oplader dient te hebben, hangt af van welke apparaat ermee opgeladen dient te worden. Over het algemeen kan gezegd worden dat voor smartphones en Mp3 spelers 2200-4000mAh voldoende is, voor tablets 5000-8000mAh en voor laptops 10400-12000mAh.

Ik vind dit nuttig (0)
Wat betekent mAh? Geverifieerd
mAh is een afkorting voor milliampère/uur en staat voor de stroomsterkte van een batterij. Een batterij van bijvoorbeeld 2000mAh levert 2000 milliampère per uur en zal een radio die 250mA verbruikt dus 8 uur werkende houden. Een batterije met een hogere mAh heeft dus een langere gebruikstijd.

Ik vind dit nuttig (0)