Lexmark Multifunctional printers

Klik hieronder voor de handleiding van uw Lexmark Multifunctional printer. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.

Bron: Lexmark

Veelgestelde vragen

Ik wil iets full-page uitprinten, maar wat ik ook doe, er blijft een witte rand om mijn print heen staan. Hoe komt dit? Geverifieerd
De meeste printers zijn niet in staat om borderless te printen, omdat de printen het papier ergens moet vasthouden. Hierdoor zal er altijd een rand om de print onbedrukt blijven.

Ik vind dit nuttig (15)
Waar staat DPI voor? Geverifieerd
DPI staat voor Dots Per Inch en geeft aan hoe sherp een print zal zijn. Hoe meer DPI, hoe sherper de print.

Ik vind dit nuttig (8)
Wat is het verschil tussen een inkjet en een laserprinter? Geverifieerd
Het grootste verschil tussen deze twee typen printer is de technologie. Een inkjetprinter spuit inkt via hele kleine gaatjes in de printkop op het papier. Doordat de inkt vloeibaar is kan de inktkop na verloop van tijd uitdrogen. Regelmatig gebruik is nodig om dit te voorkomen. Een laserprinter brengt toner (zwart of gekleurd poeder) aan op het papier. Het poeder kan niet verdrogen en bij een laserprinter is regelmatig gebruik dan ook niet nodig. Daarnaast werken laserprinters gemiddeld sneller dan inkjet printers.

Ik vind dit nuttig (8)
De geprinte documenten komen scheef uit de printer, wat kan ik hieraan doen? Geverifieerd
Er zijn meerdere zaken die dit kunnen veroorzaken. Het papier kan incorrect in de lade liggen. Het kan zijn dat het papier niet de juiste specificaties heeft voor deze printer. Het kan zijn dat het ingestelde papierformaat niet overeenkomt met het daadwerkelijke papier. Wanneer dit niet helpt, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (0)