Handleiding Crivit IAN 311980 Koelbox

Handleiding voor je Crivit IAN 311980 Koelbox nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.45 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Crivit IAN 311980 Koelbox vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Crivit product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het modelnummer van mijn Crivit product? Geverifieerd
Hoewel sommige Crivit producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (494)

Praat mee over dit product

Lothar Böttcher 17-08-2020
Goedendag, Elektrische koelbox CEK 29 A2 koelt helemaal niet. Vanaf de aankoop ... tot nu toe werkt het niet. Wat kunnen we doen ??? Bedankt voor een antwoord Met vriendelijke groet Lothar Böttcher Mühlstrae 14e 66969 Langmühle

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Crivit.