Handleiding - Desq 20009 Papiervernietiger

Handleiding voor je Desq 20009 Papiervernietiger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.42 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Desq 20009 Papiervernietiger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Desq product?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarom stopt mijn papiervernietiger na verloop van tijd? Geverifieerd
Papiervernietigers moeten na enige tijd afkoelen om oververhitting te voorkomen. De tijd die je het apparaat kunt gebruiken en de afkoelperiode verschillen per papiervernietiger.

Ik vind dit nuttig (369)
Hoe vaak moet ik mijn papiervernietiger oliën? Geverifieerd
Bij incidenteel gebruik is eens per twee maanden oliën voldoende. Bij (zeer) regelmatig gebruik kunt u merken dat er moeite is met versnipperen of dat papier snel vast komt te zitten. Dit zijn tekenen dat het apparaat geolied dient te worden.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Desq.