HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Juwel Aquariumfilters

Hieronder staan alle modellen Juwel Aquariumfilters waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb een aquariumfilter met sponzen. Hoe vaak moet ik deze vervangen? Geverifieerd
Sponzen dienen enkele keren per jaar vervangen te worden. Na verloop van tijd slijten sponzen en kunnen ze het water niet meer optimaal filteren.

Ik vind dit nuttig (84) Lees meer
Ik heb een aquariumfilter met actieve kool. Hoe vaak moet ik deze vervangen? Geverifieerd
Actieve kool verliest na ongeveer twee weken zijn functie en moet dan vervangen worden om het water goed te blijven filteren.

Ik vind dit nuttig (34) Lees meer
Wat is het verschil tussen een binnen- en buitenfilter? Geverifieerd
Binnenfilters bevinden zich in het aquarium en worden doorgaans voor kleinere aquaria gebruikt. Buitenfilters bevinden zich buiten het aquarium en worden voor grotere aquaria gebruikt. Buitenfilters hebben vaak een grote capaciteit en kunnen lang zonder onderhoud.

Ik vind dit nuttig (31) Lees meer